Willem Herfst

Willem had een match met Dieter Klaasen, Kunst atelier en lijstenmaker

Willem R. Herfst
07-08-1955 te Pladju Indonesië
Impressionistisch kunstschilder
Website: Willem R Herfst
e-mail  : willem@wrherfst.nl

Mijn vader werkte voor de Bataafse Olie Maatschappij, later Shell. Hij werd over heel de wereld uitgezonden naar uithoeken die we alleen maar kenden van de Bosch atlas en zijn gezin reisde met hem mee.

Een heerlijk zwervers leven dat mij voor een belangrijk deel gevormd heeft.

De caleidoscoop van herinneringen aan die vele buitenlandse reizen zijn de basis voor veel van mijn schilderijen. Ik combineer geheugen beelden met een ongeremde fantasie bij het maken van kleurrijk, vaak zonovergoten doeken die qua kleur en stijl doen denken aan Monet.

Schilderen is een fascinerend wonder van creatie, een boeiende ervaring die me altijd bezighoudt. Het is heerlijk om vrij te zijn om vormen en kleuren te combineren waar je blij van wordt.

Mijn schilderijen bevinden zich in een impressionistische fantasiewereld tussen droom en werkelijkheid, waarbij details ondergeschikt zijn aan sfeer.

 

Mijn “Match” met Dieter Klaasen, Kunst atelier en lijstenmaker Traaij 19A, is ontstaan uit een wederzijds respect voor elkaars vakmanschap, die is uitgegroeid tot een goede vriendschap.

Wij hopen jullie te mogen begroeten tijdens de expodagen van 3Bergen Art!
Nb. Bij ‘Nicolle Horen’ hangt ook een werk van mij en kunnen jullie ook werk van mijn vrouw Gwen Vester bewonderen.

Delen met je netwerk?