Marleen van Venrooij- Nunovilt

Marleen van Venrooij had een match met; Le Berry

Fascinatie voor stoffen en textiel heb ik al zolang ik mij herinner. De ontdekking  van het proces van het maken van vilt was een eyeopener. De ambachtelijke kant, de eindeloze mogelijkheden hebben me niet meer losgelaten. Het blijft een hobby, maar een die me steeds meer in beslag neemt, Ik gebruik voor mijn vilt graag stoffen in combinatie met wol: de wol verandert de stof, de stof verandert de wol. Al naar gelang dikte, stugheid, dichtheid geschikt als materiaal voor shawls, dekens of tassen of welke vorm dan ook. Met stempelen, borduren en appliceren heb ik steeds meer het gevoel over een eigen taal te beschikken om uit te drukken wat ik wil.


Het exposeren bij Le Berry geeft aan mijn wek ‘Spiegelbeeld’ een speciale draai. Hoe kijken we in de spiegel als we kleding passen? Wat zoeken we in ons spiegelbeeld? Wanneer bevalt het? Welke kant van ons innerlijke beeld willen we zien….
Etalageposter

Delen met je netwerk?