Els Kruidenier

Als kind hield Els van tekenen.

Tijdens haar middelbare school kreeg ze het advies om naar de kunstacademie te gaan, in het milieu waar Els op groeide was dat geen optie. Els ging naar de sociale academie en kwam terecht in het sociaal en maatschappelijk werk Els heeft altijd gekozen om een dag in de week kunstzinnig te werken.

Kunstzinnige scholing; Vijf vrij kunstzinnige jaren van de Kleine prins in den Haag. Een aantal HKU jaren, vier jaar les bij Joke Frima, opleiding HBO Beeldend therapeut in Amersfoort, les van Leo Dekker en Mieke Schaper. Op dit moment bij Art Patout Als beeldend therapeut heeft ze een eigen praktijk “expressievenegeleiding.nl”

Els Kruidenier is al jaren aan het schilderen en doet voor de vijfde keer mee met Driebergen art. Eerst werkte ze abstract ,maar ze wordt steeds realistischer in haar werk. Nu doet ze een opleiding in fijnschilderen. Net als bakker Oorbeek, waar u haar werk kunt zien, is zij ambachtelijk aan het werk. Met precisie en vak kennis worden kleuren gemengd en opgezet. Weer een relatie met bakker Oorbeek die ook met vakkennis zijn heerlijke brood en gebak maakt

Op mijn website kan u daar meer over lezen; Expressieve begeleiding

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Els Kruidenier”

Reacties zijn gesloten.