DoSigned Art

Van jongs af aan was creativiteit belangrijk in het leven en werken van Dorien Schults. Het begon al met barbies aankleden, kamer schilderen, oude meubels van straat oppikken en van een nieuwe look voorzien.

Op de middelbare school waren de creatieve vakken ook populair, en vervolgens, toen een vervolgopleiding moest worden gekozen, werd dat ook een creatieve: Modeacademie Marja van Riel in Rotterdam. De brede scope aan creatieve vakken was de juiste mix voor Dorien. Van reclametekenen tot technisch patroontekenen, en natuurlijk kleding ontwerpen en maken, met de machine, maar zeker ook couture die met de hand werd gecreëerd, alles was even leuk.

Dorien heeft meestal meerdere werken tegelijk onder handen. Ook kan en wil zij zich niet vastleggen op 1 genre. Series, zoals men die bij anderen ziet, zal zij niet gauw produceren. Abstract, figuratief, alleen acrylverf of gemengde technieken, juist de afwisseling maakt het interessant.
Dorien Schults
dorien@dosigned.nl
06 28285146
Website Dosigned
Jacob van Wassenaerlaan 23
3951 CM Maarn
Delen met je netwerk?

1 gedachte over “DoSigned Art”

Reacties zijn gesloten.