DriebergenArt ook in 2022

De commissie gaat door en ook in 2022 zal er weer een DriebergenArt georganiseerd worden. De datum voor2022 is op veler verzoek weer in juni. van 11 tot 27 juni zullen de etalages van Driebergen weer te bewonderen zijn met alle mooie kunst werken. Fotografie, houtbewerking, glasbewerking, steen, keramiek, schilderkunst en nog veel meer.

Dit jaar geen Thema, alleen naleving van de voorwaarden.

Heb jij al een match, geef hem dan door, nog geen match op de website staan de ondernemers die afgelopen jaar meededen, wellicht vindt je zelf een leuke match. Maar je kunt je ook laten matchen door de commissie. Maar ook als ondernemer kan je via de website een leuke match vinden met een kunstenaar. Heel simpel door bijvoorbeeld en mailtje/berichtje ik zoek een match voor 2022.

DriebergenART | 11 t/m 27 juni 2022

Delen met je netwerk?