Slagerij Marlet

Slagerij Marlet

Gildeslagers zijn vakspecialisten in hart en nieren die elke dag opnieuw hun kwaliteit bewijzen. Bij ons bent u verzekerd van een vers, eerlijk en vooral smaakvol stukje vlees. Wij beschikken als ambachtelijke slager over een eigen worstmakerij waaruit de lekkerste vleeswaren en worstsoorten voortkomen. Hierdoor kunnen wij de hoge kwaliteit van ons assortiment waarborgen.

Daarnaast zijn wij een specialist in lekker eten en helpen u graag met de invulling van culinaire gelegenheden. Of het nu gaat om vleeswaren bij een lekkere lunch, vlees voor een feestelijke maaltijd, partyservice, catering of een barbecue, wij staan voor u klaar.

In onze sfeervolle winkel voorzien wij u graag van ambachtelijke producten, een goed advies en prettige bediening.

Over ons
Oorkondes en onderscheidingen

Wij doen onze uiterste best om de kwaliteit van onze producten zo hoog mogelijk te houden. Als beloning hiervoor worden wij regelmatig onderscheiden voor de kwaliteit van onze produkten. De keuring van de producten wordt gedaan door een vakjury bestaande uit worstmakers, slagers en koks binnen het Worstmakersgilde. Zij keuren de producten op smaak, kleur, textuur enzovoorts.Tevens ontvangt het TNO laboratorium, in opdracht van het Worstmakersgilde, dezelfde producten ter keuring. Zij keuren de producten op onder andere bacterie├źn, schimmels en gisten. Alleen wanneer beide keuringen uitmuntend zijn wordt een oorkonde afgegeven.

Tevens proberen wij ieder jaar mee te doen met Arnhem Rookworststad. Bij deze wedstrijd wordt alleen rookworst gekeurd en producten waar rookworst in verwerkt is. In de winkel hangen de oorkondes en staan de bijbehorende bekers.

Meester Worstmaker

Op 19 januari 2015 kreeg Anne Kramer uit handen van de heer Ad Bergwerff, voorzitter KNS, zijn diploma Meester Worstmaker.

Hij haalde een 7,6 voor Worstmakerij Techniek en een 9,8 voor Ambachtelijke Bereiding.

Bezoek onze website Voor meer informatie over ons vlees en Slagerij Marlet

Gildeslager Marlet

Openingstijden
Maandag8.00t/m18.00 uur
Dinsdag8.00t/m18.00 uur
Woensdag8.00t/m18.00 uur
Donderdag8.00t/m20.00 uur
Vrijdag8.00t/m18.00 uur
Zaterdag8.00t/m17.00 uur
Zondaggesloten

Delen met je netwerk?

1 gedachte over “Slagerij Marlet”

Reacties zijn gesloten.